"İstanbul ve Eskişehir"

" Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı "

" 2004'ten bu yana güvenle "

" Şu anda en güvenilir noktadasınız "

" ISIC Uluslararası Öğrenci Kartı "

" Vize Başvuru Merkezi "

" Dil Okulu, Üniversite, Yaz Okulu "

" Avrupada Üniversite "

" Work and Study Kanada "

" Work and Study Irlanda "

" Work and Holiday Avustralya "

" Work and Study Dubai "

" Work and Travel Amerika "

" Vizesi Evrakları "

" Üniversite Rehberi "

" Yurtdışı Dil Eğitimi "

" İngilizce Dil Eğitimi "

" Yurtdışı Dil Okulu "

" Dil Okulu Çalışma İzni "

" Dil Okulu ve Çalışma "

" Dil Okulu Fiyatları "

" Dil Okulu Kampyanyaları "

" Dil Okulu Ücretleri "

" Dil Okulu ve Öğrenci Vizesi "

Şifremi Unuttum

Fırsatlar !

YURTDIŞI DİL OKULU ARAMA MOTORU

ÜLKE

ŞEHİR

OKUL

PROGRAM

Work and Holiday Avustralya Çalışma Izni Başvuru

Work and Holiday Avustralya – Avustralya’da Çalışma ve Gezi Programı

» Work and Holiday Avustralya Programı ile Avustralya’da bir yıl süreyle Tam Gün çalışabilir, gezebilir, Dünyanın en yaşanılası ülkesinde unutulmaz yaşam deneyimi kazanabilirsiniz. Dilerseniz bir sene içersinde dört aya kadar dil eğitimi de alabilirsiniz. 

» Türkiye’ye verilen 100 kişilik kota seri olarak dolduğu için başvuru sahiplerinin acele etmelerini özellikle öneriyoruz.

» Work and Holiday Avustralya başvurusunda son 12 ay içinde alınmış olan IELTS 4.5 seviyesinde İngilizce bilginizi kanıtlamanız gerekecektir. Lisans düzeyinde %100 İngilizce eğitimi almış olduğunuzu kanıtlayabilirseniz resmi sınav olmadan başvurunuz yapılabilir ancak Konsolosluk yine de IELTS puanı isteyebilir. 

** Work and Holiday Avustralya programına başvuru işlemleri için bizi aramanız yeterlidir.

Work and Holiday Avustralya Programı, Kimler Başvurabilir?

» 31 yaşından gün almamış olan Önlisans, Lisans programlarının en az 2 yılını tamamlamış olanlar, Master öğrencileri veya bu eğitimlerden mezun olanlar bu programa katılabilirler.

 

Work and Holiday Avustralya Programı, Başvuru ve Başlama Tarihleri?

» Work and Holiday Avustralya Programına başvuru yapmanız için en az 15 gün önce tüm belgelerinizin hazırlanarak EğitimNoktası temsilcilerine teslim edilmiş olması gerekmektedir.

»  Son başvuru tarihi : 1 Haziran !

» Avustralya Konsolosluğu 1 Temmuz günü tüm başvuruları işleme almaktadır.

Work and Holiday Avustralya Programı, İngilizce Dil Seviyesi?

» Work and Holiday Avustralya Programından yararlanabilmek için İngilizce dil seviyenizin en az IELTS 4,5 veya TOEFL 80 olması gerekmektedir. Sınav sonuç belgesi de başvuruya eklenmektedir ve son 12 aylık period içerisinde alınmış olması gerekmektedir.

Work and Holiday Avustralya Programı, YÖK ve Dışişleri Bakanlığı Onayı?

» Nota ismi verilen bu belge mezunlar için Dışişleri bakanlığından, eğitimleri devam eden öğrenci statüsünde ki adaylar içinse YÖK'ten alınıyor. Başvuru işlemini EğitimNoktası temsilcileri tarafından sizin adınıza yapılmaktadır.  Notanın verilmesi halinde belgeler direkt olarak oradan Konsolosluğa gönderilmektedir. 

Work and Holiday Avustralya Programı, İş ve Konaklama Seçenekleri?

» İstenildiği takdirde konaklamayı EğitimNoktası temsilcileri sizin için ayarlayacaktır. Arzu eden adaylara Avustralya’da iş imkanı sağlayan sosyal platform ve web siteleri ile ilgili yönlendirme yapılmaktadır.

Work and Holiday Avustralya Programı, Aylık Kazanç?

» Avustralya’da devlet tarafından belirlenmiş olan saat ücreti 19 AUD, vergiler düşürüldüğünde saatlik minimum 16-17 AUD kazanılıyor. (Haftalık 600-700 AUD). Kişisel beceri ve iş durumuna göre kazanç artmaktadır.

Work And Holiday Programı, Ücretleri ve Kapsamları;

Gitmeden önce

TEMEL İŞLEM ÜCRETİ

290$

Standart Ücret (*)

VİZE ÜCRETİ

440 AUD

Konsolosluğun belirlediği kur üzerinden TL olarak

SAĞLIK SİGORTASI

350€

1 yıl / sigorta işleminizi yapıyoruz.

UÇAK BİLETİ

800€

(ortalama)

SAĞLIK KONTROLÜ / RAPOR

250 TL

(ortalama) Gerekmesi halinde Konsolosluk ayrıca isteyecektir.

 

Gittikten sonra

En az 1 aylık konaklama ücreti

İş bulana kadar sizi idare edecek miktarda cep harçlığı

 

» Temel İşlem Ücretine Dahil olanlar; 

  • Koşullarınızın Work & Holiday programına uygunluğunuzun değerlendirilmesi
  • Belgelerinizin İngilizceye çevrilmesi
  • Vize formunuzun doldurulması
  • Dışişleri Bakanlığına Nota için başvuru yapılması
  • Telefonla yapılacak vize görüşmenize hazırlanmanız
  • Sağlık sigorta işlemlerinizin yapılması
  • Uçak rezervasyonunuz yapılması
  • Konaklama için destek
  • Avustralya’da eğitim düşünürseniz ücretsiz ek danışmanlık
  • Avustralya’daki yaşam konusunda rehberli

Work And Holiday Programı, Başvuru ve Vize işlemleri;

Work and Holiday Programı, Ön Kayıt Evrakları;

  • Nüfus Cüzdanı Sureti
  • Öğrenim durumunu gösterir belge
  • İngilizce Seviyesini gösterir belge
  • Pasaport kopyası
  • Mali kaynağı ispat eden belge
  • Sağlık raporu

Work and Holiday Programı, Vize Başvuru Evrakları;

  • 1 adet Vesikalık Fotoğraf
    Son 6 ay içinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 4.5*3.5 mm ölçülerinde olmalıdır.
  • Pasaport Kopyası
    İmzalı ve talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 6 ay sonrasına kadar geçerli olmalı ve en az 1 yıllık süresi olması gereklidir.
  • Varsa Eski Pasaport ve Vize Kopyaları
    Eski pasaportlarınız ve vizelerinizin kopyaları.
  • Onay Mektubu
    TC Dışişleri Bakanlığı'nın, Çalışma ve Tatil vizesi kapsamında Avustralya'da kalmanıza onay verdiğine dair nota. EğitimNoktası aracılığıyla kayıtlarını yaptıran öğrencilere onay mektubu danışmanlarımız tarafından takdim edilecektir.
  • Vize Başvuru Ücreti
    (Vize 420 AUD karşılığı TL) EğitimNoktası danışmanları vize ücretinizi yatırmanızda yardımcı olacaktır.
  • Vize Başvuru Formu
    EğitimNoktası danışmanları vize başvuru formunuzu doldurmanızda yardımcı olacaktır.
  • Öğrenim Belgeleri ve Diplomalar
    Eğitim durumunuzu gösteren diplomalar veya öğrenci belgeleri. Bu belgelere katılmış olduğunuz yabancı dil, bilgisayar, staj gibi kurs veya sertifika programları belgelerini de ekleyebilirsiniz.
  • İngilizce Seviye Gösteren Belgeler
    IELTS 4.5 veya TOEFL 80 üzeri skor sahibi olunmalıdır.
  • Sağlık Sigortası
    Avustralya’da kalacağınız 12 aylık süreyi kapsayan sağlık sigortası EğitimNoktası danışmanları sağlık sigortanızı yaptırmanızda yardımcı olacaktır.
  • Sağlık Raporu
    Vize başvurusu, ön değerlendirmesi tamamlandıktan sonra Vize görevlileri tarafından talep edilebilir. Sağlık muayenesi ile ilgili detaylara ayrıca yer verilecektir.
  • Nüfus Cüzdan Kopyası
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
    Nüfus Müdürlükleri tarafından ücretsiz verilmektedir.
  • Adli Sicil Kaydı
    Adliyelerden veya E-devlet şifrenizle internet üzerinden ücretsiz tedarik edebilirsiniz.
  • Mali durumunuzu gösteren belgeler
    Altta mali durumunuzu belgeleyebilmeniz için gerekli olabilecek evrak ve dokümanları listelemeye çalıştık. Listede önerilenler dışında farklı yapılarda gösterebileceğinizi düşündüğünüz belgeleri de ekleyebilirsiniz. Listede istenilen evraklar size, ailenize veya varsa sizi finanse edecek kaynağa yönelik hazırlanmalıdırlar.
  • Size ve ailenize ait olan tüm araba ruhsatları,
  • Size ve ailenize ait olan tüm gayrimenkulleri gösteren tapular veya kontratlar
  • Size ve ailenize ait olan banka hesaplarınızda ki mevduatları gösteren banka yazısı, (min. 7000AUD)
  • Sizin ve ailenizin işyerlerinizden alınacak olan maaş bordroları, işe giriş bildirgeleri,
  • Eğer serbest meslek ile uğraşılıyorsa işyerine ait vergi levhaları, oda sicil kâğıdı, ticari gazete ve imza sirküleri gibi gelir ve yapılan işi beyan eden belgeler,
  • Çalıştığınız süre, göreviniz gibi bilgileri içeren, işveren tarafından verilecek olan antetli kağıda yazılmış bir ön yazı ve izin belgesi,
  • Geçmiş iş tecrübelerinizi gösteren ve kanıtlayan iş yeri belgeleri.

» Vize evraklarınızın asılları ile birlikte İngilizce Yeminli Tercümeleride gerekmektedir. EğitimNoktası temsilcileri sizin adınıza tercüme işlemlerini yapmaktadır.

» Telefonla mülakat söz konusudur. Mülakat ile ilgili bilgilendirme EğitimNoktası temsilcileri tarafından tarafınıza yapılmaktadır.

» Vize çıktığı takdirde 1 yıl içinde istediğiniz zaman gidebilirsiniz. Vizeniz Avustralya’ya gittiğiniz günden itibaren başlar ve 1 yıl geçerlidir.